Pri zadávaní objednávky na webovej stránke obdržíte potvrdenie e-mailom. Nájdete tam odkazy na zaplatenie, úpravu alebo zrušenie objednávky.
Objednávku môžete zrušiť sami maximálne 12 hodín pred začatím. Ak zostáva menej času pred začatím služby, zavolajte do call centra alebo nám napíšte cez naše messenger.
Na svojom osobnom konte môžete pohodlne upravovať a zrušiť objednávky. Nájdete tam aj zoznam vašich budúcich upratovaní, ak ste sa prihlásili na predplatné. Dátum a čas môžete zmeniť.